Det er en udfordrende, men sjov opgave at være rejsepartner for en professionel fodboldklub. I et samarbejde med en fodbold klub får man et unikt indblik i hinandens hverdag og et tæt samarbejde, for at få det hele til at lykkes. Vi fokusere ikke blot kun på trænings lejre inden for fodboldens verden, men inden for et bredt spektrum af sportsrejser af aller højest kvalitet. 

4 bud på sportsophold

Costa Navarino:

Costa Navarino er det førende tennis, golf og cykling resort i Grækenland. Costa navarino er et 5 stjernet luksus resort som er placeret på halvøen Peloponnes, hvilket er en del af det sydeligd Grækenland. Det er den perfekte kombination af sport, luksus og nydelse. 

La Manga:

La Manga ligger i Muricia regionen i det sydelige spaninen. Det er den perfekte kombination for tennis ophold, fodbold træningslejre eller golfophold. Ligesom Costa navarino tilbyder de trænings anlæg, ophold, dejlige omgivelser, 300 soldage om året og en masse kulturelle oplevelser, hvis man skal have et afbræk fra det hårde trænnings program. The Racquest Club er en af de bedste tennis anlæg i Spaninen og fik i 2022 en total renovering af hele anlægget. Under renoveringen, har de også bygget et verdensklasse padel-tennis anlæg med over 8 baner så der er nok plads at udfolde sig på. 

Tyrkiet (Belek Hotel Regnum Carya):

Belek er et område i tyrkiet placeret i den sydlige del, hvor der er stort fokus på sportslig aktivitet i høj klasse. Der er en masse forskellige muligheder i form af 5 stjernet luksus sportsresorts, som både tilbyder fodbold, tennis, svømning og golf. Vi har igennem mange år benyttet os af dette område, med f.eks. danske superliga hold, landshold og en masse ungdomshold i danmark.

Båstad:

Båstad har højklasse træningsforhold både med græsbaner og kunstgræsbaner. Anlæggene ligger blot 2 kilometer fra hotellerne i Båstad, og er nemt tilgængelige. Græsbanerne bliver ofte serviceret og der er lagt nye kunstgræsbaner klar til brug. Båstad er en distination for både Norske og Svenske landshold, samt nordiske klubber.